• Samen met u het inrichten van uw evenementenlocatie.

  De inrichting van uw evenementenlocatie, de plek waar u uw gasten wilt pamperen, verrassen en fan wilt maken van uw bedrijf of merk. Waar u live wilt communiceren of wilt netwerken, het behoeft voor ieder doel een slimme inrichting. De trends en slimme tips voor 2020 voor de inrichting van uw evenementenlocatie:

  Wij maken gebruik van de beste ballonnen uit de ballonnen branche. Deze ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Tevens zijn de ballonnen vakkundig en strak aan elkaar bevestigd, waardoor u de frames e.d. materialen vrijwel niet ziet. Toch bieden wij onze decoraties aan voor een zeer scherpe prijs.

  Heeft u elders een goedkopere offerte ontvangen? U kunt deze met ons weerleggen, wij proberen het voor u interessant te maken.

 • Mede door onze ervaring.

  Waarom ballonnendecoraties gebruiken?

  Openingen, Verbouwingen, Actieweken, Opruimingen, Uitverkoop, Mijlpalen, Impulsklanten verhogen, Conferentie, Beurzen.

  Er zijn tal van redenen om ballonnendecoraties te gebruiken.
  Ze delen allemaal dezelfde reden: Opvallen bij het publiek!

  Vraag een vrijblijvende offerte aan.

U vraagt: wij ontwerpen.

We hebben al zoveel kunnen leren uit het verleden. Met alle enquetes, beoordelingen en evaluaties weten we waar de gast "tegenaan liep" tijdens voorgaande evenementen. Gebruik die data en ook live data om uw locatie zo in te richten dat de gast in een warm en logisch bad stapt. Verras de gast, maar maakt het hem of haar ook zo prettig en makkelijk mogelijk. Als u de locatie zo inricht dat het voor uw gast als een warm bad voelt vol verrassingen en voor u het maximale uit het bezoek van uw gast haalt, dan bent u spekkoper.

Dat we grote locaties inmiddels in kunnen richten met diverse kleinere ruimtes, dat is bekend. Dat kunnen we, maar weinig locaties durven op evenementen ook echt hart van de locatie te creeren. Daar waar ontmoet kan worden, in rust, in een vertrouwde omgeving.

Thuis gevoel
Het hoge woord is eruit: de opdrachtgever is er achter dat de gemiddelde gast op een evenement eigenlijk ook een plek wil om thuis te komen. Een ballonnenboog is perfect als indrukwekkende entree voor uw gasten! Wilt u opvallen in die drukke winkelstraat en extra stopkracht genereren? Of geeft u een feest in een zaaltje en wilt u uw gasten welkom heten?

Ook ballonnenpilaren zijn zeer gewild als decoratie voor zowel binnen als buiten.
De grote ballon kunnen wij ook bedrukken met een logo of tekst. Deze optie is momenteel alleen mogelijk middels een offerteaanvraag.


Bedrukte kleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling. Laat uw bedrijfskleding bedrukken door TVV bedrukken.
Wij kunnen uw bedrijfskleding borduren of de kleding bedrukken. Voorzie de kleding ook van uw logo. Bedrijfskleding met logo is goed voor de naamsbekendheid en de herkenbaarheid van uw bedrijf.

Beleving ook in de tussenruimtes.

De meest gemaakte fout in de gemiddelde evenementenlocatie: de ruimtes waar het gebeurd zijn prachtig gestyled en ingericht, maar de tussenruimtes zijn kruip door, sluip door. Niet doen! Ga voor de totaalbeleving in uw locatie. Juist op de plekken waar uw gast het niet verwacht kan de verrassing het mooist zijn.

Bijvoorbeeld piket paaltjes kunt u in combinatie met een (rode) loper en bijvoorbeeld een ballonnenboog voor de deur plaatsen. U kunt ook bepaalde gedeeltes afscheiden die niet toegankelijk mogen zijn voor uw gasten.

Op deze manier maakt u uw entree super aantrekkelijk voor uw gasten!

Veman Services

Heel trendy zijn ballonnen, gevuld met helium, de lucht in laten gaan, al dan niet met een eigen kaartje eraan.

De kleur van de ballonnen kan worden aangepast.


Steeds meer mensen hebben de behoefte om van een begrafenisritueel iets persoonlijks te maken. Wij willen u hierin graag ondersteunen. De mogelijkheden met ballonnen zijn onbeperkt, doch uw wensen staan centraal.

Op een begrafenis is het moment dat er vele ballonnen geruisloos naar de hemel stijgen, met of zonder ballonkaartje, een mooi moment van overdenken. Laat u adviseren door een van onze gespecialiseerde medewerkers.

Pim de Graaf

The Mastermind.

Het oog van de meester brengt in kaart hoe alles verloopt en wat daarbij stimulerende en remmende factoren zijn.

Trees Keijner

Creative head.

Creatieve mensen kunnen zich enorm snel aanpassen. Ze hebben een groot inlevingsvermogen en zullen er alles aan doen om hun doelen te bereiken.

Rick Paap

Technical lead

Geven hun invulling zowel creatief als effectief aan de ontwerpvragen.

 • "Het stond er erg fraai bij tijdens de presentatie..."

  Rene Jansen, ABN Amro

 • "Prachtig die ballonnenpilaren.."

  Martijn Wijk, Blokker Nederland

 • "Een juiste aanvulling op het geheel "bedankt"..."

  Joop Simon, RTL

 • "Op tijd volgens afspraak geleverd echt TOP...."

  Debora van de Wal, Opti 1

Laten we samen werken !

Veman Services