U VRAAGT: WIJ ONTWERPEN.

Een ballonnenboog is perfect als indrukwekkende entree voor uw gasten! Wilt u opvallen in die drukke winkelstraat en extra stopkracht genereren? Of geeft u een feest in een zaaltje en wilt u uw gasten welkom heten? 

Ook ballonnenpilaren zijn zeer gewild als decoratie voor zowel binnen als buiten.
De grote topballon kunnen wij ook bedrukken met een logo of tekst. Deze optie is momenteel alleen mogelijk middels een offerteaanvraag.


Bedrukte kleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling. Laat uw bedrijfskleding bedrukken door ons bedrukken.
Wij kunnen uw bedrijfskleding borduren of bedrukken. Voorzie de kleding ook van uw logo. Bedrijfskleding met logo is goed voor de naamsbekendheid en de herkenbaarheid van uw bedrijf.

 

WIJ DENKEN MEE WELKE STRATEGIE.

Bijvoorbeeld piketpaaltjes kunt u in combinatie met een (rode) loper en bijvoorbeeld een ballonnenboog voor de deur plaatsen. U kunt ook bepaalde gedeeltes afscheiden die niet toegankelijk mogen zijn voor uw gasten.

Op deze manier maakt u uw entree super aantrekkelijk voor uw gasten!

 

VEMAN SERVICES

Heel trendy zijn ballonnen, gevuld met helium, de lucht in laten gaan, al dan niet met een eigen kaartje eraan.

De kleur van de ballonnen kan worden aangepast. 


Steeds meer mensen hebben de behoefte om van een begrafenisritueel iets persoonlijks te maken. Wij willen u hierin graag ondersteunen. De mogelijkheden met ballonnen zijn onbeperkt, doch uw wensen staan centraal.

Op een begrafenis is het moment dat er vele ballonnen geruisloos naar de hemel stijgen, met of zonder ballonkaartje, een mooi moment van overdenken. Laat u adviseren door een van onze gespecialiseerde medewerkers.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »